Vårt Team

Möt vår personal

Andreas Bengtsson
Grundare och ST-Läkare

Andreas Bengtsson har mångårig erfarenhet av både internationell vård och vård av multisjuka äldre samt primärvård. 2017 startade han vårdcentralskedjan ScandClinic som sedan dess gett vård åt 10.000-tals svenskar på Costa Blanca och Costa del Sol. 

Målet med IHM är att kunna erbjuda specialistvård med utredningar och planerade operationer om det behövs till svenskar genom vårt samarbete med Quiron Salud i Spanien.

IHM TEAM
Oscar Acensio Martinez
Specialist i Allmänmedicin

Oscar är specialist i Allmänmedicin och blev specialist i Sverige där han arbetat under många år i Östergötland som Allmänläkare. Sedan några år tillbaka bor han i Spanien och är medicinskt ansvarig läkare på ScandClinics vårdcentraler.

Andreas Bengtsson
ST-Läkare

Andreas är läkare med mångårig erfarenhet inom primärvård och geriatrik. Han har arbetat med internationell vård sedan 2017 genom vårdcentralskedjan ScandClinic och även arbetat i samarbeten nära Spanska vårdgivare.

Miriam Mesa Djerf
Vårdkoordinator

Miriam Mesa Djerf är vår vårdkoordinator och sköter kontakter med Spanska vårdgivare samt patientkontakter och administrering mot Svenska Försäkringskassan. Hon pratar både flytande Svenska och Spanska.

TOP